Make business – gør det med smykker

jewel photoHvorfor kan dine ideer ikke blive til virkelighed, hvad er grunden til at det ikke kan lade sig gøre, og hvorfor kaster du dig ikke bare ud i det – make business og gør det med smykker du selv laver. Der er en hel verden, som venter på at du indtager den, for når Pandora kunne med deres smykker, så kan du også med dine – start eventuelt med perler til smykkefremstilling – det er enkelt, let og ligetil.

Hvordan kommer du i gang

Når det er let og ligetil, så er det fordi du ikke skal tænke din idé ihjel – det er i orden at bruge lidt tid på det, men ikke at lade det blive ved tanken, få det ud, få det formuleret og find nogle at sparre med, så finder du hurtigt ud af om lige netop dine ideer til smykkefremstilling holder. Der er mange muligheder, og vil du nedlægge verdenen med dine smykker, kan det være en god idé at starte med perler til smykkefremstilling, hvor du hurtigt kan lave de første 10-15 kreationer.

jewel photo

Kast dig ud i det, følg lidt med i moden, og sørg for at ramme nogle af de moderigtige farver. Det kan i år være smaragdgrøn eller Puppy Red, der begge er at finde blandt Pantone’s foretrunke farver for i år. Det kan give dig et godt billede af, hvad du skal vælge af perler, og gør du det godt, så er vejen straks et par skridt kortere mod toppen. Når du går i gang med at søge efter perler til smykkefremstilling, så start altid på nettet, for her venter din nye verden på dig.

Den nye verden kan sluge time efter time, du kan svømme helt væk i de mange muligheder du har med smykkesten og alle de andre typer af perler. Husk igen at holde fast i de tanker du har gjort dig fra start, så er du sikker på at dine kreationer bliver til noget. Det kan være svært at gøre, når du pludselig står foran et kæmpe udvalg af perler til smykkefremstilling – men vil helt klart være det rigtige valg.

Make business

Joakim von And startede med en 25 øre, hvorfor kan du ikke starte med at sælge et enkelt smykke. Det kan du nemlig også – og når først det er solgt, så kan du også sælge det næste, og det næste og lige pludselig er du godt i gang. Find de perler til smykkefremstilling du har brug for, og kom så igang – Make business.

Skriv et svar