En verden uden nikotin

Du har set billederne, du ved hvordan dine lunger kommer til at se ud, men det sociale og det hyggelige i at stå og ryge en smøg, er ikke til at undvære, så er det jo godt, at der er kommet en løsning, der også kan hjælpe dig. Du skal vælge en E-cigaret, der kan virke som en almindelig smøg, du skal bare ikke døje med nikotinen mere – hvilket helt klart er en fordel, for dig der ikke ønsker rygerlunger, KOL og andre sygdomme relaterede til nikotin indtaget. 

nicotin photo

Der kan ikke være tvivl om at E-cigaretter fungerer, for hvorfor vil der ellers være så mange, der er begyndt at bruge dem. De er en god naturlig afløser for den almindelige smøg, hvor du finder de mange skadelige stoffer, sådan er det ikke med en E-cigaret, hvor det først og fremmest er vanddamp du ryger. Vanddampen er så tilsat smag, hvor det kan være alt lige fra lakrids til kaffe, for bare at nævne et par eksempler. 

Kan du få en verden uden nikotin, kan det være første skridt på vej mod en større løsning for dig, hvor du helt kan ligge smøgerne fra dig. Det er sundt for kroppen, det er sundt for dig, og måske vil dine omgivelser også blive glade for dig. Find ud af hvor let det er at komme i gang med at ryge din første E-cigaret – du kommer ikke til at fortryde det.

Den første E-cigaret

Med den første E-cigaret i munden, vil du stadigvæk have fornemmelsen af at du ryger på en helt almindelig smøg, og med de mange udformninger du kan få dem i, så kan du også få e-cigaretter, der ser ud som en alm. smøg. Du får stadigvæk den hvide røg, her er det bare vanddamp, der kommer ud af smøgen i stedet for. Kom i gang med at ryge den første E-cigaret hurtigst muligt, så også du kan finde ud af hvor godt det er.

nicotin photo

Du finder dem på nettet

Når du gerne vil i gang med at ryge den første E-cigaret, så skal du finde den på nettet, for her får du mulighed for at vælge imellem et større udvalg, og flere forskellige smagsvarianter. Det er en god løsning, og du har ofte mulighed for at købe et godt start-kit, der sikrer at du kommer godt i gang.

Når først du er i gang med at ryge din første E-cigaret, så ved du at valget var rigtigt, og at du ikke vil tilbage til smøger igen – sådan er det nemlig, når først du kommer i gang med dine E-cigaretter.

Skriv et svar