Aftenkjoler i lange baner

fashion photo

En aftenkjole kan defineres som en kjole du gerne vil have på til et selskab. Derfor er mulighederne mange, når du skal finde en smuk aftenkjole til dit næste selskab. Det kan være en blomstret kjole, en kjole med en flot udskæring eller en kjole, der bliver genstand for stor betagelse. Selv blandt de danske brands som B YOUNG, CREAM, FRANSA, ICHI, kan du finde et hav af smukke kjoler, hvis du ønsker at være centrummet af en festlig forsamling.

Designs og accessories

Med de mange designs følger der også masser af tilbehør med til valget af kjole, som giver dig en stor variation og derfor også mulighed for en rig variation, alt efter hvilket selskab din aftenkjole skal bruges til. Er det et meget stilrent design, er det også vigtigt at smykkerne og de andre accessories følger tråden, så det hele bliver fuldendt. Vælger du så oven i det, et par classy stilletter, er der topscore og du er sikker på en aften, hvor succesen ingen ende vil tage.

Valg af aftenkjole

Har du svært ved at vælge den helt rigtige aftenkjole til det næste selskab, får du her nogle tips, der kan være med til at gøre det lettere for dig:

1. Hvad vil du gerne vise med din aftenkjole

  • – Skal den være fræk eller forførende
  • – Skal den være klassisk eller moderne
  • – Skal den være nedtonet eller skal der være pang i farverne
  • – Skal det være med høj slids eller ikke

2. Hvilket selskab skal du til

  • – Er det hjem til svigerfamilien til middag
  • – Skal i ud at spise et pænere sted-
  • – Er det i byen med veninderne
  • – Skal du i biffen med kæresten
  • – Skal du til reception med arbejdspladsen

Alt efter hvad du gerne vil vise, skal du kigge på farverne, udskæringerne og længden af aftenkjolen. Det samme gør sig gældende med selskabsformen. I mange tilfælde vil det være bedre med en lidt længere aftenkjole første gang du skal hjem til svigerfamilien eller skal til en reception med virksomheden. Skal du derimod i byen med veninderne og være forførende kan det ofte være et godt pust med en kortere kjole, der har specielle snit.

fashion photo

Det er derfor vigtigt for dig, at tænke over hvad du ønsker din aftenkjole skal gøre for dig, hvad du skal og hvorfor du ønsker, at det er det den skal udtrykke. Giv dig god tid og find så lige præcis den aftenkjole, blandt de mere end 150 designs, der findes lige her, som passer til dig. Det blomstrede udtryk Hvert år er der et udtryk, der kommer tilbage igen og igen. Blomsterne går aldrig af mode når det gælder kjoler. Igen i år er der mulighed for at vælge mellem flere blomstrede kjoler, som kan være med til at gøre sommeren lidt mere classy.

Blomster forgår aldrig

En ting er sikker, vælger du en kjole med blomstret udtryk, vil den være moderne igen senere, hvis ikke allerede næste år. Så giv dig selv muligheden for at komme moden i forkøbet og vælg en eller flere blomstrede kjoler i de moderigtige farver. I år kan det for eksempel være i flere af de skarpe pangfarver eller de mere nedtonede pastelfarver. En ting der er godt ved blomstrede kjoler, er som sagt, at blomster aldrig forgår. Det sikrer at du år efter år, har en sommerkjole med blomster udtryk, der kan tages frem fra garderobeskabet. Nogle år vil det mere være som hverdags kjole og andre år kan det være som det mest hippe, der næsten kan bruges til galla og på den røde løber.

Blomster stort eller småt

I år er det mere de mindre blomster udtryk, der er fremherskerne, hvor det andre år kan være de helt store blomstertryk, der er helt hippe. Igen skal dit valg også være baseret på, om det skal være her kommer jeg-agtigt eller om du ønsker en mere nedtonet tilgang til kjolen. Lad dig ikke styre af andre, find din egen stil. Guidelinen inden for de forskellige modeblogs er som sagt, at de mindre blomstertryk, hvor du ser flere tryk af blomster på hver kjole, vil være den populære i år. Det kommer også til at passe med mange af de accessories, der vil være at finde. Vil du følge moden, skal det derfor være de kjoler med blomstertryk, der ikke fylder det hele, du skal vælge. En anden del af sommerkjoler med blomstertryk, er de mere abstrakte tryk af blomster på kjolerne. Det er også en tendens, der er meget tydeligt i år, hvor kjolerne bliver spicet op med grovere smykker, som er med til at give et flot eksotisk udtryk.

Mulighederne er mange med blomster

Derfor skal du også allerede i dag begynde at kigge på de flotte sommerkjoler, hvor blomsterne findes i mange udformninger. Vi har et udvalg af flere spændende kjoler, hvor blomsterne gør sit til at fuldende kjolen. Ønsker du også accessories til din kjole, er dette også en mulighed lige her.